EPIC SOLUTIONS

transformacija života kroz poslovanje

VIZIJA

Mnogi ljudi su siromašni ili marginalizirani radi nedostatka obrazovanja ili pak nemaju potrebne vještine da pristupe formalnim mogućnostima zapošljavanja. Vjerujemo da je poduzetništvo ključni dio rješenja za smanjenje siromaštva, stvaranje zaposlenja i poboljšanja ekonomskog rasta, jer to osnažuje ljude da pokrenu vlastite male biznise koji donose prihode, omogućujući transformaciju pojedinaca, kao i cijele zajednice.

POSLOVNI TRENING – EPIC journey

Nazvali smo ga “EPIC putovanje”, a tema je odlazak na poslovno putovanje i učenje što vam je potrebno za pokretanje i vođenje vlastitog posla. Zadržali smo stil učenja analognim i interaktivnim, koristeći radionice i studije slučaja, vježbe i timskog rada kako bi polaznici učili na svjež i zabavan način.

Pružamo poslovnu obuku u lokalnim zajednicama i kontinuirano podučavanje dok diplomanti započinju vlastiti posao. Ovo jedinstveno iskustvo obuke koristi se za dosezanje zajednica pogođenih siromaštvom kako bi mogle razumjeti osnove poslovanja.

Kroz interaktivno i iskustveno putovanje, polaznici doživljavaju stvarne tržišne uvjete u učionici na navedenim područjima učenja i ishodima:

1. DAN – Različite vrste poslovanja; Poslovni ciklus; Budžetiranje; vrste troškova

2. DAN – Upravljanje novčanim tokovima; Osnovno vođenje evidencije; Dug i kamate; bruto i neto dobit; Ponovno ulaganje dobiti

3. DAN – Razumijevanje tržišta; Proizvod, Cijena i profit; Upravljanje rizikom

4. DAN – Marketing Mix-4 P; Raspakivanje promocija; Jednostavan poslovni plan